Робота ЗО в умовах адаптивного карантину

 

ШАНОВНІ БАТЬКИ, ДІТИ 

ТА ГОСТІ НАШОГО САЙТУ!

 

БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ! 

ДОТРИМУЙТЕСЬ РЕКОМЕНДАЦІЙ!

 ТА ЗБЕРІГАЙТЕ СПОКІЙ

 

Що Потрібно Знати Про Новий Вірус




ЗАКЛИКАЄМО БАТЬКІВ:

Із розумінням поставитись до певних обмежень та незручностей,

які багато в чому зумовлені можливостями приміщення Гімназії.

v Не заходьте  в Гімназію, коли вам захочеться. Доступ до закладу – суворо обмежений. У випадку особливої потреби, просимо зателефонувати за номером 0669040845 та домовитись про можливість зайти у Гімназію.

v Забезпечте дитину питною водою. За потреби в їдальні у пляшку Вашій дитині наллють фільтровану (або кип‘ячену) воду.

v Не відправляйте до закладу дитину із температурою, вищою за 37,2 або із поганим самопочуттям (здоров’я – найважливіше і вам, і нам, і усім).

v Донесіть до дитини необхідність про дистанціонування, носіння маски на перервах та уникнення фізичних контактів.

v Якщо дитині слід замінити маску, то  використану маску слід викинути у спеціально відведені для цього контейнери (при  входах у заклад).

v Привчіть дитину частіше мити руки.

v У разі підвищення температури під час  освітнього процесу мати змогу оперативно (у найкоротший термін) забрати дитину з Гімназії.

 

Виконання простих правил дасть можливість

уникнути спалаху захворюваності у закладі

та не скасовувати навчання у Гімназії з переходом на

дистанційну форму навчання!!!

 



Тимчасовий порядок організації освітнього процесу


                                                                                                         ЗАТВЕРДЖУЮ

                                                                                           Директор          С.О.Бігун

                                                                                                              31.08.2021 р.

                                                        План дій

у  разі  виявлення  у  класі дитини  з  ознаками  хвороби

 1.Вчитель / вихователь  телефоном  інформує   чергового  та  медпрацівника.

2.Медпрацівник  забирає  дитину  до  ізолятора  та  повідомляє  заступнику з  господарської частини про  приміщення , яке необхідно  дезінфікувати.                                                                                                                      3.Дітей групи/класу ізолюють( припиняється  рух  дітей  по  гімназії)

4..У  разі  потреби  медпрацівник  викликає  швидку  медичну  допомогу.

5.Технічний  працівник дезінфікує приміщення.

6.Черговий  адміністратор інформує батьків  та  відділ освіти  про  виявленнядитини  з  ознаками  хвороби ,обмежує  вхід  до  приміщення, де  перебуває дитина  з  ознаками  хвороби .

7.Відділ  освіти  інформує управління Держпродспоживслужби.

8. Вчитель / вихователь  проводить  інструктаж  з  дітьми,які  контактували  з дитиною  з  ознаками  хвороби

9.Діти  з  групи/класу ,де  виявили дитину із симптомами, переходять  на  самоізоляцію

до  отримання результатів  лабораторних досліджень.

10.Якщо  тест  не  підтверджує GOVID-19 ,діти  повертаються  на  навчання.

11.Якщо  тест  підтверджує GOVID-19 , діти  переходять  на  дистанційне   на  навчання  на  два  тижні.

                                                                                                   ЗАТВЕРДЖУЮ

                                                                                           Директор           С.О.Бігун

                                                                                                              31.08.2021 р.

Правила допуску  до  роботи  персоналу  закладу  освіти

 1.Персонал закладу  освіти  допускається  до  роботи   при  використанні  засобів індивідуального  захисту ( респіратора  чи  захисної  маски , в  тому  числі  виготовлених  самостійно  після  проведення   термометрії  безконтактним термометром).

2.Працівники  із  ознаками гострого  респіраторного  захворювання або  підвищеною  температурою  тіла  понад  37,2 С  не  допускаються  на  робоче  місце.

3.Усі  працівники  мають  бути  забезпечені засобами  індивідуального  захисту з  розрахунку 1 захисна  маска  на  3  години. Засоби  індивідуального  захисту  мають  бути  в  наявності із  розрахунку на  5  робочих  днів безпосередньо  на  робочому  місці  працівника.

4. Після  кожного  зняття засобів  індивідуального  захисту та перед  одяганням  чистих

засобів  індивідуального  захисту,працівник  повинен  чисто  вимити  руки  з  милом  або  обробити  антисептичним  засобом.

5.Не  допускати  до  роботи  персонал, визнаний  таким ,який  потребує самоізоляції відповілно  до  галузевих  стандартів  у сфері  охорони  здоров’я.

 

                                                                                                      ЗАТВЕРДЖУЮ

                                                                                           Директор           С.О.Бігун

                                                                                                              31.08.2021 р.

 

Правила допуску здобувачів  освіти  до закладу  освіти

1.Перед  початком  занять  педагогічні працівники проводять

Опитування учасників  освітнього  процесу  щодо  їх  самопочуття  та  наявності  симптомів  респіраторної  хвороби.

2.У  разі  виявлення  ознаків респіраторної  хвороби  за  відсутності  батьків  здобувачі  освіти тимчасово  ізолюються  у  спеціально відведеному  приміщенні  закладу,адміністрація  гімназії  інформує  батьків ( інших  законних  представників) та  приймає  узгоджене  рішення  щодо  направлення  до закладу  охорони  здоров’я.

3.Вхід  до  закладу  дозволяється  при наявності  захисної  маски або  респіратора.Захисні  маски  можуть не  використовуватися  під  час  проведення  занять  у  навчальних  приміщеннях.Під  час  пересування  приміщеннями  закладу  освіти  використання  захисних  масок  є  обов’язковим.

4.Застосовувати  практику  соціального  дистанціювання  на  уникнення  скупчень,спрямовану  на  мінімізацію контактування  з  іншими  особами 9 використання  розмітки  на  підлозі,що  полегшує  організацію  двостороннього  руху  коридорами,виокремлення  зон  переміщення  для  різних  вікових  категорій  учнів).

 

                                                                                                 ЗАТВЕРДЖУЮ

                                                                                           Директор           С.О.Бігун

                                                                                                              31.08.2021 р.

Вимоги до  організації  харчування здобувачів освіти  в  умовах

                                                     адаптивного  карантину

1.Розробити  графік  харчування здобувачів освіти 

2.При  організації  харчування необхідно забезпечити  відстань  між  столами  1,5 м  та розміщення за  столом  не більше 4-х  осіб.

3.Усі  працівники  харчоблоку забезпечуються засобами  індивідуального захисту із  розрахунку 1 захисна маска на 3 години роботи,одноразовими рукавичками,які необхідно змінювати  після кожної дії ( виробничого  процесу на харчоблоці їдальні),не пов’язаної  між  собою.Засоби  індивідуального  захисту  мають  бути  в  наявності із  розрахунку на  5  робочих  днів безпосередньо  на  робочому  місці  працівника.

4.Після  кожного зняття засобів  індивідуального захисту (захисних масок,одноразових рукавичок) перед  одяганням  чистих  засобів  індивідуального захисту  працівник  повинен  ретельно   вимити  руки  з  милом,або  обробити  антисептичним  засобом.

5.Керівник закладу  організовує  централізований збір  використаних  засобів  індивідуального захисту , паперових серветокв  окремі  контейнери (урни) з  кришками та  поліетиленовими  пакетами  з  подальшою  утилізацією  згідно  з  укладеними  угодами  на  вивіз  твердих  побутових  відходів.

6.Працівник  їдальні, який  видає  страви,або  здійснює  розрахунок, повинен  бути  забезпечений  засобів  індивідуального захисту:захисною  маскою або респіратором,захисними  окулярами  або захисним  щитком, одноразовими  рукавичками.

7.При  організації  харчування необхідно  забезпечити  умови  для дотримання  працівниками правил  особистої  гігієни ( рукомийники,мило рідке,паперові  рушники ( або  електросушарки для  рук ) , антисептичні  засоби  для  обробки  рук

8.Провести  навчання  з  працівниками  харчоблоку щодо  одягання ,використання ,зняття засобів  індивідуального захисту  їх утилізації.

9.Забезпечити  контроль  за  виконанням  цих  вимог.

Інформаційні  матеріали








Немає коментарів:

Дописати коментар