вівторок, 13 квітня 2021 р.

 

 

Шановні зборяни! Сьогодні 13.04.2021р наш проект №6 під назвою «Заміна застарілої внутрішньої системи освітлення на сучасну енергозберігаючу у Зборянській гімназії», успішно пройшов оцінку відповідального підрозділу бюджету участі і буде брати участь у голосуванні.

В Зборянській гімназії стара система освітлення є досить застарілою  і не забезпечує достатній рівень та якість освітлення, що незадовільно впливає на стан зору учнів. До того ж значна частина ламп не працює, створює шум, що унеможливлює роботу учнів на уроці. Це негативно впливає на здоров’я дітей. Тому постала серйозна проблема, яка потребує негайного вирішення. Актуальність цього проекту полягає у тому, що заміна застарілого освітлення класів на сучасне енергозберігаюче не тільки покращить умови перебування дітей в класних кімнатах, збереже здоров’я дітей , але й допоможе економити бюджетні кошти, адже світлодіодні лампи споживають менше електроенергії, мають гарантію від виробника, мають більший світловий потік – відповідно, кращу якість освітлення.
Отже, впровадження даного проекту буде носити значний економічний та соціальний ефект.

У випадку реалізації проектної пропозиції 138 учнів 1-9 класів, 29 вихованців дошкільного відділення гімназії та 53 особи педагогічного та обслуговуючого персоналу отримають якісне освітлення для навчання, можливість комфортно себе почувати, зосереджено та без утоми працювати.
Велике прохання до Вас , шановні учасники освітнього процесу.Не будьте  байдужими до проблем, які безпосередньо торкаються Ваших дітей. Зареєструйтесь  на сайті і проголосуйте за проект під № 6.Голосування триватиме  з 30.04.21 р по 29.05.21 р.

Сподіваюсь на Вашу підтримку.

Немає коментарів:

Дописати коментар